Kal 166 |
Fedt 4,81 g |
Kulhyd. 0 g |
Prot. 29 g |
Senest opdateret | 21 aug 07 07:33 |
Kilde | FatSecret Platform API |
Portionsstørrelse | Kalorier |
---|---|
1 unse, med ben (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
|
1 vinge (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
|
1 unse, med ben, rå, uden skind (giver efter madlavning, ben fjernet) |
|
1 unse, med ben, tilberedt (giver efter ben og skind er fjernet) |
|
1 unse, med ben, tilberedt, uden skind (giver efter ben er fjernet) |
|
1/2 bryst (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
|
1 ben (underlår og lår) (giver efter madlavning, ben og skind fjernet) |
|
1 bryster (giver efter kogning, ben og skind fjernet) |
|
1 portion (125 g) |
|
1 høne (560 g, rå) (giver efter madlavning, ben og skind fjernet) |