Kyllingelår | ||||
Fedt(g) | Kulhyd.(g) | Prot.(g) | Kal | |
1 lille (giver efter madlavning, ben fjernet) | 4,20 | - | 10,18 | 81 |
100 g | 11,06 | - | 26,80 | 214 |
Kyllingelår (Skind Ikke Spist) | ||||
Fedt(g) | Kulhyd.(g) | Prot.(g) | Kal | |
1 mellemstor (giver efter kogning, ben og skind fjernet) | 2,36 | - | 11,78 | 72 |
100 g | 5,61 | - | 28,05 | 171 |
Kød og Skind fra Kyllingelår | ||||
Fedt(g) | Kulhyd.(g) | Prot.(g) | Kal | |
1 kyllingelår, ben fjernet | 6,34 | - | 14,07 | 118 |
100 g | 8,68 | - | 19,27 | 161 |