Kylling i Karry

Kylling i Karry

Bedømmelse
4,0 
Velsmagende kylling karry med bulgur.
Giver Forberedelsestid Madlavningstid
4 25 min. 30 min.

Ingredienser

Vejledninger

1. Kog kylling i suppen i 20 min.
2. Snit grøntsagerne.
3. Tag kyllingen op og trevl kyllingen.
4. Tilsæt grønsagerne og kog til blomkålen er mør.
5. Serveres med bulgur.

Resumé af Ernæring

Der er 315 kalorier i 1 portion Kylling i Karry.
Kalorie Opdeling: 30% fedt, 47% kulhyd., 22% prot..
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
1319 kj
16%
315 kcal
Fedt
10,92g
16%
Mættet Fedt
7,243g
36%
Enkeltumættet Fedt
0,036g
Flerumættet Fedt
0,159g
Kulhydrater
38,23g
15%
Sukkerarter
9,44g
10%
Kostfibre
5,6g
Protein
18,02g
36%
Salt
0,94g
16%
Kolesterol
0mg
Kalium
228mg
11%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorietæller 100% Gratis

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype

Nyeste Opskrifter