Bønnesalat

Bedømmelse
5,0 
En velsmagende og tilfredsstillende måde at spise flere grøntsager på!
Giver Forberedelsestid Madlavningstid
4 10 min. 25 min.

Ingredienser

Vejledninger

1. Kog ris med bouillon og revet gulerod.
2. Kog grønne bønner og edamame bønner i omkring 5 min, med lidt salt, så der stadig er bid i bønnerne.
3. Mens bønner og ris koger. Skær løg i tern og kom på pande med en smule olie, og steg i et par min. Kom derefter bacon på panden.
4. Kom skinken i bacon løg blandingen i de sidste par min inden det er færdigt.
5. Når ris, bønner og bacon blanding er færdig. Bland det hele i en stor skål.
6. Smager også godt kold.

Resumé af Ernæring

Der er 399 kalorier i 1 portion Bønnesalat.
Kalorie Opdeling 39% fedt, 36% kulhyd., 25% prot..
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
1670 kj
20%
399 kcal
Fedt
18,46g
26%
Mættet Fedt
5,337g
27%
Transfedtsyre
0g
Enkeltumættet Fedt
3,374g
Flerumættet Fedt
2,708g
Kulhydrater
38,34g
15%
Sukkerarter
3,68g
4%
Kostfibre
5,9g
Protein
26,82g
54%
Salt
0,28g
5%
Kolesterol
0mg
Kalium
649mg
32%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorietæller 100% Gratis

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype