Pølsehorn

Pølsehorn

Nem at lave og meget luftige pølsehorn.
Giver Forberedelsestid Madlavningstid
30 1 t. 20 min.

Ingredienser

Vejledninger

1. Opløs gær og salt med vand.
2. Tilsæt mel og becel (margarine) og bland godt. Ælt dejen og lad hæve i 30 minutter.
3. Del i 30 lige store dele. Rul hver bolle ud og læg pølsen på hver bolle. Lad dem hæve i yderligere 30 minutter.
4. Forvarm ovnen til 200°C.
5. Bages i den forvarmede ovn i 20 minutter.

Resumé af Ernæring

Der er 238 kalorier i 1 portion Pølsehorn.
Kalorie Opdeling 32% fedt, 49% kulhyd., 19% prot..
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
996 kj
12%
238 kcal
Fedt
8,32g
12%
Mættet Fedt
1,649g
8%
Enkeltumættet Fedt
1,099g
Flerumættet Fedt
1,387g
Kulhydrater
28,35g
11%
Sukkerarter
0,32g
0%
Kostfibre
5,5g
Protein
10,76g
22%
Salt
0,40g
7%
Kolesterol
6mg
Kalium
35mg
2%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorietæller 100% Gratis

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype