Banan Pandekager

Bedømmelse
5,0 
Opskrift på de nemmeste og hurtigste glutenfri pandekager.
Giver Forberedelsestid Madlavningstid
4 5 min. 15 min.

Ingredienser

Vejledninger

1. Skræl bananerne og mos dem med en gaffel.
2. Knæk æggene og put dem i skålen med bananerne. Pisk æg og bananer sammen til en sammenhængende masse.
3. Varm en pande. Hæld massen på i små klatter, cirka 15 cm i diameter. Og steg på begge sider til de er gyldne. Server straks.

Resumé af Ernæring

Der er 223 kalorier i 1 portion Banan Pandekager.
Kalorie Opdeling 47% fedt, 40% kulhyd., 13% prot..
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
pr. portion
pr. portion
% RI*
Energi
934 kj
11%
223 kcal
Fedt
12,05g
17%
Mættet Fedt
2,594g
13%
Enkeltumættet Fedt
6,862g
Flerumættet Fedt
1,466g
Kulhydrater
23,45g
9%
Sukkerarter
12,74g
14%
Kostfibre
2,6g
Protein
7,39g
15%
Salt
0,18g
3%
Kolesterol
212mg
Kalium
428mg
21%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Kalorietæller 100% Gratis

Find Flere Opskrifter

Filtrer efter Måltidstype