Giver | Forberedelsestid | Madlavningstid |
---|---|---|
2 | 15 min. | 15 min. |
1. | Skræl gulerødder og skær i små stykker. |
2. | Snit forårsløg. |
3. | Skær kyllingefileter i små stykker. |
4. | Svits forårsløg i 1 tsk. olie i et øjeblik, tilsæt gulerødder dernæst kyllingen. |
5. | Tilsæt så aspargeslagen, bouillonterning, lidt chiliflager, peber og evt. salt. |
6. | Koges ca. 15 min. |
7. | Tilsæt asparges og maizena jævning. |
8. | Varm igennem og server med lidt grønt på toppen og evt. Ristet brød. |
Der er 278 kalorier i 1 portion Grøntsagssuppe med Kylling.
Kalorie Opdeling: 32% fedt, 25% kulhyd., 43% prot..
|
Filtrer efter Måltidstype |
---|