Vegetarisk Gryderet (uden Kød) | ||||
Fedt(g) | Kulhyd.(g) | Prot.(g) | Kal | |
100 g | 0,97 | 9,73 | 2,65 | 56 |
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce | ||||
Fedt(g) | Kulhyd.(g) | Prot.(g) | Kal | |
1 portion (252 g) | 5,75 | 21,90 | 16,63 | 207 |
100 g | 2,28 | 8,69 | 6,60 | 82 |
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager (Bl.A. Gulerødder, Broccoli, og / eller Mørke-Grønne Blade) i Tomat Baseret Sauce | ||||
Fedt(g) | Kulhyd.(g) | Prot.(g) | Kal | |
1 portion (252 g) | 9,73 | 19,53 | 13,86 | 222 |
100 g | 3,86 | 7,75 | 5,50 | 88 |