Kyllingelår | |||||
Trans.Fedt(g) | Enkl.Umæt. Fedt(g) | Fler.Umæt. Fedt(g) | Mæt. Fedt(g) | Fedt(g) | |
1 lille (giver efter madlavning, ben fjernet) | - | 1,60 | 0,94 | 1,15 | 4,20 |
100 g | - | 4,22 | 2,48 | 3,03 | 11,06 |
Kyllingelår (Skind Ikke Spist) | |||||
Trans.Fedt(g) | Enkl.Umæt. Fedt(g) | Fler.Umæt. Fedt(g) | Mæt. Fedt(g) | Fedt(g) | |
100 g | - | 1,85 | 1,36 | 1,47 | 5,61 |
Kød og Skind fra Kyllingelår | |||||
Trans.Fedt(g) | Enkl.Umæt. Fedt(g) | Fler.Umæt. Fedt(g) | Mæt. Fedt(g) | Fedt(g) | |
1 kyllingelår, ben fjernet | - | 2,46 | 1,42 | 1,75 | 6,34 |
100 g | - | 3,37 | 1,94 | 2,39 | 8,68 |