Kalorier i Gryderetter

Ernæringsoplysninger for en række forskellige typer og portionsstørrelser af Gryderetter er vist nedenfor.

Populære typer af Gryderetter

Vegetarisk Gryderet (uden Kød)
Fedt(g) Kulhyd.(g) Prot.(g) Kal
100 g 0,97 9,73 2,65 56
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce
Fedt(g) Kulhyd.(g) Prot.(g) Kal
1 portion (252 g) 5,75 21,90 16,63 207
100 g 2,28 8,69 6,60 82
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager (Bl.A. Gulerødder, Broccoli, og / eller Mørke-Grønne Blade) i Tomat Baseret Sauce
Fedt(g) Kulhyd.(g) Prot.(g) Kal
1 portion (252 g) 9,73 19,53 13,86 222
100 g 3,86 7,75 5,50 88

Madvarer relateret til Gryderetter

Kalorietæller 100% Gratis

Vis Flere Ernæringsoplysninger om Gryderetter