Vegetarisk Gryderet (uden Kød) | |||||
Trans.Fedt(g) | Enkl.Umæt. Fedt(g) | Fler.Umæt. Fedt(g) | Mæt. Fedt(g) | Fedt(g) | |
100 g | - | 0,36 | 0,08 | 0,44 | 0,97 |
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce | |||||
Trans.Fedt(g) | Enkl.Umæt. Fedt(g) | Fler.Umæt. Fedt(g) | Mæt. Fedt(g) | Fedt(g) | |
1 portion (252 g) | - | 2,14 | 1,44 | 1,50 | 5,75 |
100 g | - | 0,85 | 0,57 | 0,60 | 2,28 |
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager (Bl.A. Gulerødder, Broccoli, og / eller Mørke-Grønne Blade) i Tomat Baseret Sauce | |||||
Trans.Fedt(g) | Enkl.Umæt. Fedt(g) | Fler.Umæt. Fedt(g) | Mæt. Fedt(g) | Fedt(g) | |
1 portion (252 g) | - | 4,12 | 0,93 | 3,64 | 9,73 |
100 g | - | 1,64 | 0,37 | 1,44 | 3,86 |