Fedt i Gryderetter

Ernæringsoplysninger for en række forskellige typer og portionsstørrelser af Gryderetter er vist nedenfor.

Populære typer af Gryderetter

Vegetarisk Gryderet (uden Kød)
Trans.Fedt(g) Enkl.Umæt. Fedt(g) Fler.Umæt. Fedt(g) Mæt. Fedt(g) Fedt(g)
100 g - 0,36 0,08 0,44 0,97
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce
Trans.Fedt(g) Enkl.Umæt. Fedt(g) Fler.Umæt. Fedt(g) Mæt. Fedt(g) Fedt(g)
1 portion (252 g) - 2,14 1,44 1,50 5,75
100 g - 0,85 0,57 0,60 2,28
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager (Bl.A. Gulerødder, Broccoli, og / eller Mørke-Grønne Blade) i Tomat Baseret Sauce
Trans.Fedt(g) Enkl.Umæt. Fedt(g) Fler.Umæt. Fedt(g) Mæt. Fedt(g) Fedt(g)
1 portion (252 g) - 4,12 0,93 3,64 9,73
100 g - 1,64 0,37 1,44 3,86

Madvarer relateret til Gryderetter

Kalorietæller 100% Gratis

Vis Flere Ernæringsoplysninger om Gryderetter