Kulhyd. i Gryderetter

Ernæringsoplysninger for en række forskellige typer og portionsstørrelser af Gryderetter er vist nedenfor.

Populære typer af Gryderetter

Vegetarisk Gryderet (uden Kød)
Net Kulhyd.(g) Suk.(g) Fib.(g) Kulhyd.(g)
100 g 8,03 1,93 1,7 9,73
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce
Net Kulhyd.(g) Suk.(g) Fib.(g) Kulhyd.(g)
1 portion (252 g) 18,90 2,77 3,0 21,90
100 g 7,49 1,10 1,2 8,69
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager (Bl.A. Gulerødder, Broccoli, og / eller Mørke-Grønne Blade) i Tomat Baseret Sauce
Net Kulhyd.(g) Suk.(g) Fib.(g) Kulhyd.(g)
1 portion (252 g) 16,03 2,97 3,5 19,53
100 g 6,35 1,18 1,4 7,75

Madvarer relateret til Gryderetter

Kalorietæller 100% Gratis

Vis Flere Ernæringsoplysninger om Gryderetter